Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS

MIKSI VALITA USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS?

Kun valitset USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS -palvelun, ostat paljon enemmän kuin vain käytetyn kuorma-auton.

Used Trucks by Renault Trucks on sitoutunut varmistamaan parhaan mahdollisen käytetyn kuorma-auton käyttökokemuksen

kuorma-auton valinnasta  ajoneuvon luovutukseen.

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS on sitoutunut sinun menestykseesi.

MORE THAN A USED TRUCK

LAATU

VALMISTAJAN STANDARDIT: Valmistajan asiakirjojen ansiosta me takaamme kuorma-autosi alkuperän, iän ja ajokilometrimäärän. Me käymme läpi 200-kohtaisen teknisiä ja kosmeettisia elementtejä sisältävän tarkistuslistan tekemättä kompromisseja laadun suhteen. Me kunnostamme ne alkuperäisosilla ja noudatamme tiukasti valmistajan menettelyjä ja standardeja.

VALMISTAJAN STANDARDIT
VALMISTAJAN TAKUU

VALMISTAJAN TAKUU: Me takaamme Selection-merkinnällä ajoneuvosi keskeiset komponentit (voimansiirto + jälkikäsittelyjärjestelmä) enintään 2 vuoden tai 320 000 km:n ajan. Hyödyt myös jokaiselle jälleenmyyntiliikkeessämme asennetulle varaosalle annettavasta 2 vuoden takuusta. Takuun käsittely on täysin integroitu Renault Trucksin järjestelmiin.

RÄÄTÄLÖITY RATKAISU

PALJON VALINNANVARAA: Meillä on tarjolla suuri valikoima ajoneuvoja, mukaan lukien joitakin ainutlaatuisia, liiketoimintaasi ja tarpeisiisi räätälöityjä tarjouksia Used Trucks Factory -tehtaaltamme. Insinöörimme ovat suunnitelleet räätälöityjä käytettyjä kuorma-autoja, jotka on valikoitu, testattu, muunnettu ja sertifioitu Renault Trucks Factory -tehtaalla. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman lisävarusteita, joiden avulla voit optimoida suorituskyvyn, turvallisuuden, kuljettajan mukavuuden ja paljon muuta!

PALJON VALINNANVARAA
LISÄARVOA TUOTTAVAT PALVELUT

LISÄARVOA TUOTTAVAT PALVELUT: Tarjoamme sinulle erilaisia palveluita, joiden avulla voit optimoida tuottosi ja varmistaa investointisi pitkän aikavälin suorituskyvyn. Me tarjoamme tietoja polttoaineenkulutuksesta ja palveluita polttoaineen säästämiseksi. Me tarjoamme liiketoimintasi tarpeisiin räätälöityjä rahoitus- ja vakuutusratkaisuja, ja saamme käytetyn kuorma-autosi nopeasti käyttöön. Huolto ja -korjaussopimuksemme on suunniteltu tarjoamaan mielenrauhaa.

LUOTTAMUS

LÄHEINEN SUHDE: Me tunnemme sinut ja liiketoimintasi. Me tarjoamme sinulle oikean ratkaisun ja autamme sinua pitämään liiketoimintasi vauhdissa. Me tarjoamme sinulle tukea 24/7, missä tahansa oletkin. Me olemme sitoutuneet menestykseesi, emmekä koskaan jätä sinua pulaan.

LÄHEINEN SUHDE
AMMATTITAITOINEN HENKILÖSTÖ

AMMATTITAITOINEN HENKILÖSTÖ: Renault Trucksin verkosto koostuu koulutetuista asiantuntijoista, joilla on uusimmat materiaalit oikean ja tehokkaan tuen tarjoamista varten. Me tunnemme ajoneuvosi ja sen täsmälliset tekniset tiedot kaikissa 1100 huoltopisteessämme, mukaan lukien mahdolliset päivitykset, muutokset ja takuun.